Γεώργιος Μουρούτσος

Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Μουρούτσος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αρκαδία, αλλά που ζεί και δραστηριοποιείται στην Κορινθία από το 1978. Από το 1985 δραστηριοποιήθηκε σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Παράλληλα επεκτάθηκε και στο εμπόριο με την ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ η οποία μετατράπηκε εξαιτίας του μεγέθους της, από ατομική στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ Α.Ε.».

Μαζί με όλα αυτά και κόντρα στην κρίση, ο κ. Μουρούτσος δίνει σάρκα και οστά σε ένα παλιό του όνειρο: Στη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής μπύρας.

Το εργοστάσιο λειτουργεί στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου με την επωνυμία «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ», και θα δώσει μια μικρή ανάσα στην τοπική κοινωνία, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας.

Ταυτόχρονα ο Γιώργος Μουρούτσος είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας στην οποία ζεί, συνδράμοντας με τον τρόπο του στην εξέλιξη της.

Υπήρξε αντιπρόεδρος, Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων Κορινθίας. Είναι μέλος της πολιτικής διαβούλευσης του Δήμου Κορινθίων.

Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ, μέλος του ΔΣ της ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ενεργό μέλος του Δικτύου Οικονομικού Ελληνισμού.
Με πρωτοβουλία του δε και μαζί με 61 ακόμη άτομα, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ίδρυσης ιστιοπλοϊκού – ναυτικού – αθλητικού ομίλου στη Κόρινθο με την επωνυμία ΔΙΟΛΚΟΣ.